Top Shop + Top Man in Nordstrom

Top Shop + Top Man in Nordstrom 2017-11-09T18:23:21+00:00

Project Description

Winter’s 2,100 square-foot renovation of the Top Shop and Top Man sales areas in Nordstrom began with demolition, followed by the installation of all new finishes to support the store’s rebranding. The scope of work included concrete repair and polishing, installation of new sales fixtures, racks, hanging racks, flooring transition strips, and magnet wall covering. All of the work done by Winter’s SPACES team was performed at night and the construction site was kept isolated from the surrounding store areas, people, and merchandise by using a negative air and fame resistant enclosure, allowing Nordstrom to continue operations without disruption from dust, noise, and vibration. The store remained fully operational while work was underway, and the project was completed on schedule, allowing the sales area to reopen on time.

Project Details

Categories: